Eiliv Flydal – en journalist som har sagt klart hva han står for

Erik Strand, 19. mai 2019

Hvis man søker på “Eiliv Flydal”, finner man blant annet at han er journalist i VG og har vunnet to Skup-diplomer og dataskup-prisen. Han er dessuten medlem av Pressens offentlighetsutvalg.

I februar 2004 startet undertegnede en debatt på det som var Venstres debattforum på internett, Talerstolen. På den tiden var Eiliv Flydal landsstyremedlem i Unge Venstre. I flere runder med debatt viste flere tillitsvalgte i Venstre og Unge Venstre klart hva de stod for. Flere utmerket seg med for eksempel løgner eller psykiatriske diagnoser. Man får en introduksjon ved å lese dette åpne brevet til Venstres daværende partileder Lars Sponheim.

Eiliv Flydals bidrag kan man studere i denne lenken. Fampos leder skrev et omfattende innlegg hvor han tok opp alvorlige temaer. Flydal fulgte opp med en parodi med side opp og side ned med rent vrøvl.

Flydal bidro også med et ønske om “god bedring”. I et oppfølgende innlegg viste jeg til at jeg hadde mottatt et ønske om god bedring fra Thomas Hansen (tidligere redaktør for Venstres medlemsmagasin liberal.no), Flydal svarte da følgende: “Det synes jeg var en god ide. God bedring!”