Ståle Sørensen

Ståle Sørensen er bydelslagsleder i Gamle Oslo Venstre og har deltatt med flere debattinnlegg på Talerstolen. I sine innlegg har han ikke villet diskutere sak, men har sagt klart fra at han ønsker en slutt på debatten. I et innlegg på Talerstolen i slutten av februar 2004 trakk han følgende sammenligning:

“Du verden!
Det skjer virkelig ting i lokalpolitikken ser jeg. For at “Talerstol ikke skal bli altfor lik Flåklypa Tidende må jeg be herrene Hiåsen og Strand å ta denne diskusjonen direkte med Stegane eller lokalpressen og ikke ad omveier her på Talerstol. Har dere virkelig ikke lokalpresse der oppe i Sigdal?”

I et forsøk på å stemple Strands og Hiåsens innlegg som “skittkasting” fortsatte Sørensen:

“Hvis så er tilfelle ber jeg herrene Hiåsen og Strand ta kontakt med journalist Hilmar Pløsen (F.T) og etablere et egnet forum for lokal skittkasting.
Sykkelreparatør Reodor Felgen klarer sikkert å reparere “” knappen på maskinen din også.

Takk for meg og takk for dere”.

“At Erik Strand & co midt på blanke nyttårsaften med tsunamikatastrofene i Asia som bakteppe fortsatt bruker energi og tid på dette underbygger kun våre bange anelser av hvor vi (utenforstående) mener denne saken hører hjemme.

Erik Strand og Fampogjengen bør kjenne sin besøkelsestid.

Tid og sted for alt er det noe som heter”.

“Dette” som Ståle Sørensen kritiserte FAMPO for å bruke energi og tid på på “blanke nyttårsaften”, innbefattet bl.a. tvangsinnleggelsen av Judith Ann Larsen, en meget stygg sak. Det hører med til historien at også Unge Venstres organisatoriske nestleder deltok i debatten “med tsunamikatastrofene i Asia som bakteppe” uten at Sørensen fant grunn til å kritisere det. Selv debatterte Sørensen gjerne “Ensporet Venstreliste i Oslo” i samme tidsrom.