Sigurd K. Berg

I magasinet Stud.Jur Nr. 6/2011 på side 68-71 finner vi en reportasje hvor Sigurd K. Berg tok et tilbakeblikk på 90-tallet. Berg omtaler blant annet bråket rundt Herman Berge og en artikkel han hadde hatt på trykk i Stud.Jur. Berg avslutter den delen av reportasjen som følger:

Senere har saken om rederarvingen blitt avsluttet. Staten måtte betale arvingen millionerstatning, og fikk EMD-kritikk for sendrektighet. Men redaktøren, som hittil hadde jobbet frivillig for arvingen, ville nå ha mesteparten av millionene, men etter diverse medieoppslag har han flyttet til utlandet. Der driver han sin egen side hvor han legger ut sterke – og for de fleste leserne ganske spinnville – meninger om rettsnorge.

Spinnville meninger? Har Sigurd Berg snakket med et representativt utvalg av leserne eller er dette hans egne synspunkter på www.rettsnorge.com? Leseren kan jo selv ta en titt på nettstedet RettsNorge og se om han/hun finner noen spinnville meninger der. Selv har jeg funnet flere sterke artikler med solid kildegrunnlag.