Noen twitter-kommentarer fra Are (@Zealuu)

Erik Strand 01.09.2022

Steigan.no har publisert noen artikler/innlegg som kritiserer skolebøker som kan sies å ikke være så upartiske som skolebøker skal være. Det kan man lese om her, her og her. Ikke alle deler kritikken . Are (Zealuu), en twitrer som p.t. har 3610 følgere, skriver den 27. august 2022 følgende:

“Gjett hvem som er skikkelig sure på et læreverk for ungdomsskolen siden det skildrer og advarer mot konspimiljøer”.

Dette ledsages av en skjermdump til dette innlegget.

Siden jeg mener innleggene på Steigan.no har et poeng, postet jeg følgende replikk:

“Og? Det bør ikke være skolebøkers oppgave å indoktrinere hvor de ikke har grunnlag for sikkerhet, eller generalisere om deltagere ved en demonstrasjon (ja, jeg vet det var mye ulikt ved disse arrangementene. Synes det kommer godt frem her: https://steigan.no/2022/08/fabler-i-fabel-hvor-er-faktasjekkerne-og-hvor-er-den-akademiske-stoltheten/

Are laget like gjerne en egen tweet hvor han kommenterte en skjermdump av det jeg skrev: “Må bare beundre selvtilliten til noen som poster en lenke til Steigan for å “forklare” innholdet i en tweet hvor jeg gjør narr av Steigan for å være håpløse konspiboomers”.

Jeg syntes det var en merkelig kommentar, da min kommentar vanskelig kan tolkes som et forsøk på å “forklare” Ares tweet, og skrev det i en kommentar. Nå er jeg uansett blokkert av @Zealuu. Det er ikke så rart, da Are fulgte opp med følgende kommentar til seg selv: “Kan allerede nå slå fast at denne spesifikke gruppen nolduser kommer til å mase om dette læreverket i årevis fremover”.

Ellers kan det jo nevnes at @HaraldLexander hadde følgende replikk til Ares opprinnelige tweet: ‘

reporter: kjøper folk for mye konspitull?

Steigan: nei folk burde tvert imot kjøpe mer konspitull

[reporter snur seg mot kamera]
INTERESSANT