Hva bidrar Kjetil Andreas Dreyer med?

Erik Strand 08.01.2022

Kjetil Andreas Dreyer er opptatt av temaet konspirasjoner. Det er i seg selv ikke å forakte, men det kan være lurt å ta en titt på innholdet i det han bidrar med, og stille spørsmålet om det utgjør et konstruktivt bidrag.

Jeg vil først som sist presisere at jeg i det følgende vil bruke lenker til artikler/tekster hvor jeg ikke nødvendigvis tilslutter meg alt som sies, men som jeg finner kan være informative. For å få et inntrykk av hva Kjetil Andreas Dreyer står for, kan man starte med å la to sider komme til orde. Man kan se en video hvor han snakker om et tema han er opptatt av, til en forsamling, og samtidig lese et par artikler med kritikk av Dreyer.

Video med Kjetil Andreas Dreyer
Kritikk av Dreyer I
Kritikk av Dreyer II

I denne artikkelen tar Filter Nyheter for seg en påstand om at Forsvaret skal ha bestilt 3,4 millioner likposer “til koronavaksinerte” og konkluderer med at det har vært en misforståelse i omløp. Som man kan lese av artikkelen, med skjermdump som underbygging, var Dreyer ute og delte og kommenterte denne heller tvilsomme nyheten. Nå kan alle gjøre feil, men jeg skulle gjerne sett at en som har hatt en såpass sentral rolle som Dreyer i demonstrasjonene mot koronatiltakene, evnet å se noen varsellamper før han delte en slik “nyhet”.