Falsk Fampo-nettside

Erik Strand, 13. juni 2022
Sist oppdatert 16.10.22

Det lå en tid ute en nettside som gav inntrykk av å skulle være Fampos hjemmeside. Siden hadde nettadressen https://fampo.blog.se/. Nettsiden presenterte seg med organisasjonen Fampos fulle navn, ikke bare forkortelsen. Denne nettsiden ble fjernet fra nettet i april 2021. Imidlertid fikk vi tatt en skjermdump av innholdet. Denne skjermdumpen kan man se her.

På den nå nedlagte siden fant man ingen kontaktinformasjon og ingen informasjon om hvem som var ansvarlig for siden. Noe av innholdet ser dessverre ut til ikke å ha kommet med på skjermdumpen. Men leseren kan se at det finnes ymse løsere organisert innhold, mye av det er innhold som Fampo ikke ville valgt å publisere på våre sider. En ting kan man legge særlig merke til, og det er følgende “sitat” av Voltaire:

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize”. Det viser seg imidlertid at sitatet ikke kan føres tilbake til Voltaire, men har et helt annet opphav. Et slikt falsk Voltaire-sitat er ikke noe Fampo ønsker å bli assosiert med.

Det har til dags dato ikke latt seg gjøre å finne ut hvem som opprettet denne nettsiden. Derimot vet vi noe om hvem som har referert til dette falsumet av en nettside, og på hvilken måte.

Den 23. juli 2020 sendte Elmer Solberg (elmesol58@hotmail.com) en e-post til en liste mottagere lang som et vondt år. I e-posten skrev han blant annet:

“Hei alle. Hør disse lydfilene, og les hvordan denne mafiaen har behandlet [navn utelatt] nå i en årrekke. Altså folkens! Dette har relevanse til annen informasjon vi har delt med dere. POLITI, Påtalemakt, og det eksisterende rettsapparatet vårt, må ingen av dere ha tillit til. De er terrorister og kriminelle gode som noen de fleste av dem. Vi må visst sende lydfilene i to omganger, da de blir for mye på en gang. https://fampo.blog.se/krever/?fbclid=IwAR3shiMFhUTES1Lun0s8kuryFdVs9HY_2_3TbbNgb70fthJoX7ll34sHcCs” 

Vi ser her at noen har lagt ut lydfiler på dette falsumet av en nettside, og at Elmer Solberg massesprer lenk til dette. Om det ikke kan bevises at Solberg kjenner til at siden ikke er Fampos rette nettside, er det et par andre ting å bemerke her. For det første har Fampo vært på nett siden 2005 med et ganske annet innhold enn siden Solberg lenker til. For det andre har det interesse å se hvordan Solberg underskriver e-posten sin. E-posten avsluttes som følger:

“Elmer

Offisiell Varsler 

Nasjonale Varslergruppe

Overdommer Folkedomstolen

Medlem av FAMPO

(Folkeaksjonen mot Maktmisbruk, Politistat og Overgrepskultur)”

Nå har det seg slik at hverken undertegnede eller Fampos leder, Dag Hiåsen, noen gang har møtt eller snakket med Elmer Solberg. Hvordan han har meldt seg inn i Fampo, er dermed en gåte. Måten han underskriver på, viser imidlertid at Elmer Solberg er velsignet med frekkhetens nådegave.

I en e-post sendt til en vrimmel av mottagere 27. februar 2020 skriver Armend Çaushi blant annet dette:

“Vi er medveten at denne siste erbjudanded ni har git oss om samvaro med barna dette er inget annet an noe nytt planlagt justismord og eventuelt drap av oss forelder til [navn på barn utelatt].

Ni ma vara medveten at alt info og folk som er involvert i menneskehandel i norge er delt begge pa konvensjonel og ikke konvensjonel netverk, sa ni kan ikke ta veien ur dette pa noen vei ikke pa det lyse veien ikke pa det morke bege veier er sterkt stengt for alle sammen som er involvert i organisert menneskehandel og korrupsjon basert pa institusjonal nivo og losje netverk.

Les mer:

https://fampo.blog.se/arrestordre

https://fampo.blog.se/statarrest

https://fampo.blog.se/riddere

https://fampo.blog.se/medlem

https://fampo.blog.se/politistat

https://fampo.blog.se/folkedomstol

P.S CORONA VIRUSET FA NI BEHOLDE FOR ERT SELV, FOR DISSIDENTER NI KOMMER IKKE A FA VIA DEN OG ANNET! 

MVH
Armend Qaushi “

Denne e-posten videresendes i sin tur til et stort antall mottagere av Anders Pedersen, som i likhet med Elmer Solberg underskriver som “Medlem av Fampo”.

Jeg har aldri fått svar fra noen som har medgitt at de står bak den såkalte Fampo-siden. Derimot har jeg mottatt et stort antall e-poster fra Anders Pedersen med diverse ubeviste påstander. Leseren finner en smakebit her. I tillegg til å sende e-poster har Pedersen fått innlegg publisert hos Riksavisen og Alternativ Media (litt bakgrunn om sistnevnte medium her). Dette nevnes her kun for å poengtere at noen av Pedersens innlegg blir publisert på eksterne nettsteder.

Den 5. april 21 svarte jeg på en e-post fra Anders Pedersen ved blant annet ved å spørre om noen visste hvem som stod bak den såkalte Fampo siden. Jeg skrev:

“Jeg spør om det er noen av mottagerne av denne e-posten som vet hvem som står bak siden https://fampo.blog.se/ ?

Denne siden fremstilles som en side for organisasjonen Fampo. Fampos internettside er imidlertid fampo.info”

Jeg fikk ikke noe svar, hverken fra Anders Pedersen eller fra noen andre. Men den falske Fampo-siden forsvant raskt etter e-posten jeg sendte.

Post scriptum

Søndag 02.10.22 mottok jeg en ny e-post fra Anders Pedersen, sendt til over 50 andre i tillegg. Der skriver han blant annet følgende opplysende tekst:

“God dag!

Vi er Nasjonale Varslergruppe
Folkedomstolen

!! Vi står for Sannheten  !!!

Vi er Anti Sionister
Vi er Anti Semitter”

Det var greit å få opplyst.