En uttalelse fra Per Helge Måseide

Erik Strand, 04.05.22

I dag ble jeg kjent med at twitreren @PerHelgeM, som etter alt å dømme er Per Helge Måseide, hadde uttalt følgende på Twitter:

“Jeg har sjekket opp kontoen Heterodoks på Telegram da man planla lastebilaksjoner og lest hva han skriver på Twitter. Han sprer livsfarlig desinformasjon, plager myndighetene og framsetter alvorlige trusler mot enkeltpersoner. Blokkér og rapporter.
@PSTNorge”

Jeg gikk inn på twitterkontoen til @PerHelgeM. Der var det én som kommenterte at vedkommende aldri hadde sett noen trussel fra “Heterodoks”, og han hadde sjekket nøye. Jeg repliserte at jeg heller aldri hadde sett noen trusler, og utfordringen til @PerhelgeM var å dokumentere det han hadde påstått.

Det kan se ut til at vi må vente lenge på en dokumentasjon av slike trusler. I skrivende stund ser det ut til at twitterkontoen @PerHelgeM er slettet.

Uansett, dette er Heterodoks på Twitter. Se om du finner noen trusler.